rullrån

Glutenfria rullrån
150g smör
1 ägg
1 1/2  dl strösocker
1 1/2  dl mjöl (använder finax röda)
1 1/2 dl potatismjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1/2 dl grädde + 1 dl mjöl

* smält fetter och låt svalna
* rör samman socker och ägg
* blanda mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker och sikta ner i äggsmeten
* rör ner fettet och sist grädde och mjölk
* blanda väl och låt svälla i 30 min.

* lägg ca  1msk i järnet och grädda till önskad färg, märkte dock att
dom inte stelnade så bra när de blev för ljusa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0