laxpasta
Laxpasta
800g lax, går även bra med röding, regnbåge etc
1 dl vatten
3 msk koncentrerad hummerfond
1 dl crème fraiche
2,5 dl matlagningsgrädde
2 tsk fransk senap
1 knippe dill
3 msk rom
1. Skär fisken i mindre bitar
2. Blanda vatten, fond, crème fraiche, grädde och senap.
3. Koka ihop något
4. Lägg i fiskbitarna och sjud under lock ca 10 min
5. Hacka dillen fint och rör ner i grytan. blanda i rommen och smaka av med salt och peppar. låt koka upp.
Jag brukar koka pasta och gratinera i ugnen med ost som limekycklingen nedan och det blir jättegott
Kommentarer
Postat av: Junitjej
Om du är sugen på choklad, delta då i min tävling:
http://junitjejen.se/2008/august/chokladtavling.aspx
Kanske just du vinner!
Trackback